Werkwijze

Tijdens een sessie maak ik gebruik van de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in mijn leven. Hierbij maak ik gebruik van mijn kennis en ervaring uit de fysiotherapie, de functionele osteopathie, de triggerpointtherapie, de orthomoleculaire geneeskunde en de yin yoga.

Bovenstaande is wat ik heb geleerd vanuit de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd. Dit combineer ik met mijn intuïtie, heldervoelen en helderweten.

Tijdens een sessie tune ik als het ware in op iemand zijn onderbewustzijn. Op die manier kunnen we samen op zoek gaan naar het verhaal achter de klacht/het probleem. Je zou ook kunnen zeggen dat ik afstem op de energie van de ander. Dit doe ik door af te stemmen tijdens een gesprek of door te voelen tijdens een behandeling.

Ik kan mensen begeleiden op een fysieke, mentale, energetische en systemische manier. Neem bijvoorbeeld een schouderklacht. Op het fysieke vlak is een schouderklacht bijvoorbeeld te behandelen door middel van triggerpointtherapie en functionele osteopathie. Als je er mentaal naar kijkt, kan je het hebben over de stress die eraan ten grondslag kan liggen. Energetisch bekeken wil je bijvoorbeeld weten welke lasten iemand op zijn schouders draagt. Vanuit het energetische kom je dan ook op het systemische. Iedereen is onderdeel van meerdere systemen. Denk bijvoorbeeld aan het gezin, je familie of je werk. De vraag is of de lasten die je draagt van jezelf zijn of van iemand anders uit het systeem.

Ik zie het lichaam als een geschiedenisboek. Als je het verhaal achter de klacht gaat herkennen, kan je er vervolgens zelf wat mee doen. Soms is alleen de herkenning al voldoende.

Mijn doel is dat mensen in hun eigen kracht komen te staan. Dat mensen gaan loslaten wie ze denken te moeten zijn en omarmen wie ze werkelijk zijn. Als je in je kracht staat, stroomt de energie weer. Je zou ook kunnen zeggen dat ik de lampjes bij mensen weer wil laten branden. Daar word ik blij van.

Hieronder enkele beschrijvingen van mijn werk door cliënten:

Coronacrisis, thuis werken, veel zitten en uiteindelijk lage rugklachten. Fysiotherapie gaf wat verbetering, maar ik ervoer dat als symptoombestrijding en wilde graag dat de kern aangepakt werd.
Wetend, maar lang niet alles, dat er meer is tussen hemel en aarde, een gesprek aangegaan met Annet om te kijken of de oorzaak in het verleden of heden ligt en wat zij kon betekenen in deze.
Annet heeft mij meegenomen op een virtuele reis en kon aangeven waar de oorzaak lag van mijn rugpijn. De behandelingen die volgden waren stuk voor stuk bijzonder, emotioneel en gaven meer inzicht en gevoel. Annet heeft me een richting opgestuurd waardoor het mogelijk is om ook zelf aan de klachten te kunnen gaan werken met ondersteuning van haar gave. De rugklachten zijn er niet van maandag op dinsdag gekomen, dus zullen ze ook niet van woensdag op donderdag verdwijnen. Annet heeft me op het spoor gezet om beter te leren voelen, waar te nemen of en hoe de energie kan lopen.

Energiebehandeling; Door jouw energie over mij heen te laten komen wordt er iets opgeruimd. Daardoor komt er rust en ruimte in mijn hoofd en in mijn hart. Ik voelde mij na de afspraak lichter en opgewekt.

Dit leg ik uit als ik andere mensen vertel over jou behandelingen: Annet werkt met energie, ze kan voelen waar bij mij de blokkades liggen en neemt dan dat waar ik veel last van heb weg. Ze zorgt voor het finetunen van mijn energie zodat ik weer op mijn eigen unieke trillingsfrequentie verder kan, zonder ruis op de lijn. Ik begin voor mijn gevoel ook steeds meer mijn eigen pad te bewandelen, kom bijvoorbeeld wat meer voor mijzelf op. Jouw laatste sessie heeft ervoor gezorgd dat ik veel meer energie heb gekregen.

Praten over gebeurtenissen die lastig of moeilijk zijn en die niet zomaar veranderen. Wetende dat ik degene ben die door zal moeten gaan. Ik vind het prettig dat ik er met Annet over kan praten, om zo tot andere inzichten te komen. Dit geeft bij mij lucht en rust. Hierdoor voel ik mij na een sessie beter. Ik ben anders gaan kijken naar bestaande en nieuwe situaties. Kortom, ik krijg steeds meer rust en ontspanning en veel nieuwe inzichten.